Teknodestek Servis -Van Çözüm Bi̇lgi̇sayar
Bilgisayar/Bilgisayar Tamir Servisi

Van Çözüm Bi̇lgi̇sayar

2007 Yılında kurulmuş olan Van Çözüm Bilgisayar bilgi pazarlamak ve mevcut teknolojik gelişimlerle daha etkin ve verimli yapılara dönüştürecek hizmetleri gerçekleştirmek amacıyla faaliyet göstermektedir.

Van Çözüm Bilgisayar kendini daima yenileyerek Bilgisayar sektörünün gelişimine ivme kazandırmış yeniliğe açık bir firmadır.

Van Çözüm Bilgisayar daha iyi ve daha hızlı ulaşacağı çağımızın gereği olan Internet üzerinden de müşterilerinin hizmetine girmiştir.

Van Çözüm Bilgisayar hizmet verdiği kurumların memnuniyetine dayalı referanslarından aldığı

güçle çalışma yapısını; büyümek, yükselmek ve güven duymak kriterleri üzerinde “Kaliteye Güven” başlığı altında yapılandırmaktadır.

Bunun sağladığı avantajla müşterisinin ihtiyaçlarını doğru biçimde tanımlama ve çözüm üretebilme – Gelişime açık ve yenilikçi bir yapıya sahip olma – Hizmetinin temelindeki ana fikri, daha önce hizmet verdiği müşterilerinin iletişim ve ticari bilgilerinden doğru ve evrensel nitelikle olanları özümsemesine dayalı hizmet anlayışı ile desteklemektedir.

Van Çözüm Bilgisayar, sorumluluk bilinci ve kalite odaklı tavrıyla müşteri memnuniyetini kalıcı ve sürekli kılacak en üstün en güvenilir hizmeti vermektedir.
Henüz firmayı değerlendiren olmamış. Hizmet aldıysanız değerlendrip yorum yapabilirsiniz

Hizmetin türü

2007 Yılından Beri Hizmet Veriyoruz…
2007 yılından bu yana kesintisiz ve kaliteli hizmetimiz ile müşterilerimizi memnun ediyoruz. Hizmet verdiğimiz süre boyunca kazandığımız tecrübe ile sizlere de hizmet vermeye hazırız.
Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için önemlidir. Aşağıda sizi birlikte çalışmaya ikna edebilecek bazı özelliklerimizi görebilirsiniz.
Teknoloji Takip Ediyoruz
Yazılım, Donanım, Web, Network ve Güvenlik Hizmetleri konusunda sizin için son teknolojiyi yakından takip ediyoruz. Sorunlarınız için en düşük maliyet ve en hızlı çözümü sunmak için çalışıyoruz.
Teknik Destek
Teknik Destek elemanlarımız sizlere çözüm üretmek için Pazar günleri hariç 6 gün boyunca 09:00-17.00 saatleri arasında hazır beklemektedirler. Şu anki performansımızla müşterilerimize dönüş süremiz 5 ile 120 dakika arasında değişmektedir.

Acil iletişim kurmanız gerektiğinde sitemizde yayınladığımız telefon numaralarımızdan mesai saatlerimiz içerisinde bize ulaşabilirsiniz.
Satış Hizmeti
Firmamız kalitesine inandığı markaların hazır pc satışını ayrıca test ederek kalitesine güvendiği OEM pc satışını yapmaktadır. Firmamızın satışını yaptığı veya başka yerden alınan pc ler için teknik servis vermekteyiz.
Web Tasarımı Hizmeti
İşinizi internete taşıyoruz. Gerek satışlarınızı gerçekleştirebileceğiniz e-ticaret gerek reklam ve tanıtım amaçlı sitenizi tasarım beğenme garantisi vererek yapıyoruz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterli.
Güvenlik Kamera Hizmeti
Kamera sistemi, Alarm Sistemi ve Mağaza Güvenlik Sistemi kurdurmak isteyen müşterimize uygun çözümler Van Çözümden.

Ticari Programlar
Başta lider yazılım firması olan Akınsoft olmak üzere birçok anlaşmalı firma ile Ticari Program satış Hizmeti Van Çözümden…

Network Hizmeti
Günümüzde bilgi teknolojisi altyapısının yüksek verimlikle çalışması şirketler için kritik öneme sahiptir.
Bu nedenle ihtiyacı karşılayacak çözümlerin oluşturulması önemlidir. Müşterilerimizin başarısına odaklanmış deneyim

REZERVASYON İŞLEMLERİNİZ

-

-

İletişim bilgileriniz

 
`En fazla` 1000 karakter.

Aynı kategorideki diğer hizmetler

Teknodestek Servis  Yolcu Bilgisayar Bilişim Güvenlik Sistemleri
Bilgisayar-Bilgisayar Tamir Servisi