Teknodestek Servis -Ekare Bi̇li̇şi̇m Bi̇lgi̇sayar
Bilgisayar/Bilgisayar Tamir Servisi

Ekare Bi̇li̇şi̇m Bi̇lgi̇sayar

Kırşehir'de kurulan, bölgesinde faaliyet gösteren ekare bilişim Kurumsal ve ev kullanıcısı bazında yakalamış olduğu başarı ile sektörde önde gelen firmalar arasında yerini almıştır. ( 100 m2 2 katlı showroom, teknikservis ve deposu, kendi binasında servis aracı ile hizmetlerine kesintisiz devam etmektedir.)



Hp,Lenovo,WD,Xerox,Asus,Dell,Acer,Keymax,IBM toner, Agfaphoto toner, Canon, Epson, Samsung, Oki, Lexmark, Kingston, Vertiv, Microsoft, Bitdefender, Eset, Kaspersky, Philips,İntel, Diviter, Freeoffice, Comodo, markaların satışını yaparak Kırşehir'de olduğu gibi Türkiye'de de bilişim sektöründe tanınan firma olma başarısını yakalamıştır. Kredi Kartı ve Taksitli satışlara başlayarak ürünlerini geniş bir müşteri topluluğuna ulaştırma gayretindedir. Kırsehir' in en kapsamlı TEKNİK SERVİS bölümü oluşturularak örnek teşkil etmiştir. Bünyesinde bulunan tecrübeli, yetkili, ve uzman çalışan kadrosu ile çözüm sunar...



Kırsehir'in en güçlü ve en çok çeşit bulunduran bilgisayar donanım ve tüketim malzemeleri aksesuarları TOPTAN VE PERAKENDECİ' sidir.



Ekare Müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutarak ilkeli, tutarlı ve kaliteli hizmet sunar.Başarı asla tesadüf değildir, emek ister, bilgi ister,tecrübe ister.
Henüz firmayı değerlendiren olmamış. Hizmet aldıysanız değerlendrip yorum yapabilirsiniz

Hizmetin türü

Kırsehir' in en kapsamlı Bilgisayar TEKNİK SERVİS bölümü oluşturularak örnek teşkil etmiştir. Bünyesinde bulunan tecrübeli, yetkili, ve uzman çalışan kadrosu ile çözüm sunar...

REZERVASYON İŞLEMLERİNİZ

-

-

İletişim bilgileriniz

 
`En fazla` 1000 karakter.